Jobbe jobbe jobbe

                                                         
 
Asså den här veckan har varit craaazy!
Två överraskningsfester, en på Eurotroll, där jag dubbar de flesta serierna för Barnkanalen och Netflix, och en på Oscarsteatern för Johan von der Lancken. Gissa vilken bild som är tagen på vilken fest ... =)
 
 
Och så har jag repat/haft kollationeringsvecka för höstens projekt på Göta Lejon; Elvis, Cash, The Killer & Me! Brolle är lead, med mig och 5 andra grymt begåvade sångare, och det kommer bli SÅ BRA! Vi har fokuserat på stämmor och tonarter för de ca 50 låtar som kommer att vara med i showen, och det är omöjligt att inte bli medryckt i musiken! Sånt jääla ös! Boka biljetter på ticktster =)
 
 
 
Dessutom spelade och sjöng jag och min man på ett bröllop i lördags(igår), och det gick superbra. Jag älskar att sjunga i kyrkor! MIn röst bärs fram utan ansträngning och klangen i kyrkorummet är så vacker. Vi gjorde Utan dina andetag av Kent, och Med dig vid min sida av Sarah Dawn Finer, samt ingång, Öppna din dörr, -och utmgång,För kärlekens skull. En hel konsert typ=)  Brudparet var vädigt nöjda, och gästerna också. 
 
 
Och i dag har jag och min man spelat på en 80-årsfest! Många glada miner och mycket beröm även här, och det är alltid härligt att bidra good vibes!
 
Imorgon fortsätter jag att spela in röst till ett spel som lanseras av Sony. Jag har spelat in 10 timmar av 50, så det är bara att prata på=) 
Living the dream ... eller hur var det ;)
 
 
Allt gott!
Cecilia
 
 

Kommentera här: