KYLEGO

 

Ni vet det där jag skrev häromdagen, om KYLEGO-övningen? Att skriva och prata om morgondagen som om den var igår? Den övningen hjälper en att komma upp på en high vibe inför nästa dag, så att en ligger steget före liksom.

Så. Jag har just skrivit en om 2018.

Bara för att det är kul. Jag får se vad som händer, av allt det roliga=)

 

KYLEGO över 2018:

Jag har haft världens härligaste år! Inspirerande möten med härliga människor, kreativitet och flöde, roliga och härliga upplevelser, skratt och härliga samtal med vänner och familj, närvaro och kärlek med mina barn och min man. Jag är tacksam för att jag unnat mig att lyssna inåt på mig själv. Jag är tacksam över att jag vågat följa mitt hjärta och jag är glad att när jag följer glädjen så kommer kreativiteten och inspirationen som en flod! Det här året har jag fått ett förlagskontrakt och min bok kommer ut nästa vår. Jag har skrivit en barnföreställning och turnerar runt med den nu, tillsammans med mina favoritkollegor. Jag har pitchat in en tv-serie, en rolig tv-serie för barnkanalen, som kommer under hösten. Jag har yogat varje dag, jag har mediterat varje dag och jag är mer i linje med mig själv än förut. Jag känner glädje för ingenting, och jag unnar nig att vara närvarande i varje stund. Jag unnar mig att lyssna på människan framför mig. Jag unnar mig att ge av mig själv. Jag unnar att vara i linje med universum och jag unnar mig att njuta av att bara vara. Jag älskar att känna att det enda jag behöver göra är att vara jag. Det här året har varit fantastiskt och jag ser fram emot ännu ett underbart år i mitt liv. Tack 2018 för allt jag fick ge och tack för allt du gav.

 

TACK för att just DU har läst min blogg under det här året. Jag ser fram emot att dela mer med dig under nästkommande år.

 

Allt gott, 

 

Cecilia

 
 
 

 

Nyårstankar

Snart har ännu ett år gått i mitt liv.

2017.

Jag tycker alltid att det är typ nu som det känns normalt att skriva ”2017”, och då är det dags att byta till ”2018”. Det tar ett tag för året att starta tycker jag, och det är först framåt vårkanten, i maj som jag verkligen fattar att et är ett nytt år. Och så är det sommar, igen. Och så höst. Och så kommer vintern. Igen.

 

En kan ju tycka att tiden går fort, och att det känns som om den går fortare för varje år, men om en stannar upp i livet, lite då och då, och känner efter, så känner en att livet pågår hela tiden, och att tiden egentligen bara är ett påhitt för oss att mäta vårt perspektiv på livet.

Fattar du vad jag menar?

Asså, naturen har sin gång; vinter, vår, sommar, höst. Träd, blommor, växter och djur lever i symbios med naturen och ingen av de bryr sig om tiden. Dom bara är. Oavsett vilken årstid så är dom bara. Oavsett vad klockan är eller vilken månad eller dag eller år det är, så är dom bara och de har sin gilla gång.

Vad jag menar med det här är att en kan välja vart en vill lägga sitt fokus på.

Att tiden rinner iväg, eller att lära sig att uppskatta livet som en lever just den här stunden i just den här kroppen, på just den här jorden, just nu.

Ett år har gått. Jaha.

Och ännu ett kommer att passera, och ett till och ett till, så det är lika bra att verkligen börja leva precis här och nu och inte vänta med att göra saker som en drömmer om. Det är lika bra att välja vara som en vill, det är hög tid att sluta bry sig om vad andra tycker om en, och bry sig mer om av hur det känns inuti en själv. Det är hög tid att lyssna på sitt hjärta och att följa de positiva impulserna och idéerna som dyker upp.

De är hög tid att se människor i ögonen och att unna sig samvaro och samtal och skratt med människor som gör att en känner sig på en high vibe.

2018 kommer rulla in och rulla ut, så jag kan lika gärna unna mig att vara närvarande varje dag och se om året känns längre då.  

 

Jullov

Jullov. Göra något för sig själv. Gå ut och äta middag på restaurang med min man. Fortsätta till Scalateatern för att dansa och digga till The Beaters, 60-tals musik med feeling. Dagarna efter jul och innan nyår är som ett vakuum. Jag har ingen aning om vilken dag det är, jag vet inte vilket datum det är, jag vet bara att det är ledigt och snart är det nytt år. En ny start, en ny chans att ta mig själv på ännu större allvar.