Vem är jag att skriva?

Vem är jag att skriva något överhuvudtaget? Vem är jag att berätta något? Vem är jag att dela mina historier med någon alls? Men vem är INTE jag att göra allt det där? Varför ser jag andra som mer värda att skriav debatter eller böcker eller varför ser jag andra som mer värda att ta plats och synas och höras? Som om en känd person har viktigare saker att säga än jag. Som att en känd person har mer skäl till att skriva och berätta sin historia. Det är märkligt hur man växer upp med en känsla av att andra vet och kan så mycket coh att det jag har att säga kanske inte är lika bra. Så då struntar man i att berätta. När det egentligen är så att alla har intressanta saker att säga, alla har vi olika historier vi bär på och allas historier och liv är värda att läsa och bry sig om.
 
Apropå #tystnadtagning så har jag känt en enorm kraft de senaste dagarna, en kvinnlig urkraft som vaknat.
Det har gjort mig helt utmattad dock, men har också påmint mig om min egen kapacitet.
 
Allt jag vill göra, kan jag göra. Allt är fullt möjligt, när jag förstår mitt eget värde och när jag förstår att jag är värd alla framgångar och allt välmående. Det finns ingen som dömer mig. Det sitter inte en gubbe med vitt långt skägg uppe bland molnen och dömer mig.
Och då menar jag inte Gud utan Tomten. SKOJA ;)
Jag vill verkligen börja leva mer som jag är, alltså; jag vill hoppsa på gatan när jag känenr för det, jag vill sjunga högt och dansa fult när alla ser, eller ingen, I don´t give. Jag vill leka och larva mig coh jag vill bara vara JAG. Ingen annan kan döma mig, det är bara jag själv som dömer mig, men när jag är inne i andras buisness och rotar, så ser jag det som att det är andra som dömer mig.
Men så är det alltså inte.
Jaha, det var det.
Nu är det dags för annat.
Ha en underbar dag!

Tröötttt

Jag är helt slut idag. Trött in i märgen, vill bara sova, men när jag lägger mig ner för att vila så spinner tankarna iväg och jag får ingen ro. Trots att jag har mediterat idag så känner jag mig orkeslös, har inget fokus.
Men det är ok. Vissa dagar är det bara så.
Och det bästa jag kan göra nu är att chilla, lyssna på kroppen, vila och samla kraft. 

#tystnadtagning

 Det som händer nu är att den kvinnliga kraften samlar sig mot gemensamma mål, den samlar sig för att stå upp för alla som varit/är/ har varit utsatta för övergrepp av något slag under sitt liv.

Den kvinnliga kraften är stark, den är mäktigt och den känns.

Hela jorden vibrerar, moder jord ger oss energi på ett annat plan än tidigare, hon ger oss mod att våga stå upp för oss själva och för våra mödrar, döttrar och systrar.

Vi är inte rädda.

Det finns ingenting som kan ta ifrån oss den här kraften för den finns inom oss, hela tiden.

Den kvinnliga kraften är inte bättre än den manliga, båda behövs för att skapa en harmonisk tillvaro på jorden. Men den manliga energin har dominerat länge nu, och det är dags att den kvinnliga energin också får ta plats.

Vi behövs allihopa som bor på den här planeten, alla varenda en av oss är viktig och vi delar den här tiden tillsammans. Alla har vi våra egna perspektiv,och alla har vi våra egna upplevelser. Respekten för varandra och den egna individen är viktig.

 Jag vill leva fritt, jag vill leva som jag är, utan att be om ursäkt för någonting.

Det räcker nu.

#tystnadtagning #metoo