Flow

Så, jag har skrivit klar min barn/ungdomsbok. 134 A4-sidor med text om Alyssa och hennes vilja att bli accepterad som hon är.

Jag har mailat in den till flera förlag, så nu är det min uppgift att släppa taget och bara chilla, och lita på att universum har hört min önskan.

Jag ska meditera, och vara mottaglig för vad som händer.

När jag får mitt förlagskontrakt för mina barn och ungdomsböcker, kommer jag framför allt att känna en trygghet och ett lugn att jag kan ta mig tiden som behövs för att skriva ännu mer.

Jag skulle älska att vara författare på heltid!

Min process är nästan alltid att jag får upp en mening eller situation i huvudet, som sedan hänger kvar tills jag sätter mig ner och skriver ner den. Den meningen blir starten på boken. På historien. Sen är det som om karaktärerna pockar på min uppmärksamhet, att de vill komma vidare i berättelsen, och att det är jag som är deras chans att få uppleva något, så då känner jag att det är dags att skriva igen.

Sådär håller jag på. I min skrivarprocess. Just nu, iallafall.

Det kommer säkert att ändras, och det är ok.

Men just nu är jag glad över att jag har skrivit klart den här berättelsen, och jag är tacksam över att det gick så lätt, att orden och meningarna bara rann ur mig! Så underbar känsla att befinna mig i FLOW!

Så tack universum och tack till mig själv, som lyckades vara öppen för livskraften och inspirationen att strömma fritt.

 

Allt gott!

Cecilia

Kommentera här: