KYLEGO

 

Ni vet det där jag skrev häromdagen, om KYLEGO-övningen? Att skriva och prata om morgondagen som om den var igår? Den övningen hjälper en att komma upp på en high vibe inför nästa dag, så att en ligger steget före liksom.

Så. Jag har just skrivit en om 2018.

Bara för att det är kul. Jag får se vad som händer, av allt det roliga=)

 

KYLEGO över 2018:

Jag har haft världens härligaste år! Inspirerande möten med härliga människor, kreativitet och flöde, roliga och härliga upplevelser, skratt och härliga samtal med vänner och familj, närvaro och kärlek med mina barn och min man. Jag är tacksam för att jag unnat mig att lyssna inåt på mig själv. Jag är tacksam över att jag vågat följa mitt hjärta och jag är glad att när jag följer glädjen så kommer kreativiteten och inspirationen som en flod! Det här året har jag fått ett förlagskontrakt och min bok kommer ut nästa vår. Jag har skrivit en barnföreställning och turnerar runt med den nu, tillsammans med mina favoritkollegor. Jag har pitchat in en tv-serie, en rolig tv-serie för barnkanalen, som kommer under hösten. Jag har yogat varje dag, jag har mediterat varje dag och jag är mer i linje med mig själv än förut. Jag känner glädje för ingenting, och jag unnar nig att vara närvarande i varje stund. Jag unnar mig att lyssna på människan framför mig. Jag unnar mig att ge av mig själv. Jag unnar att vara i linje med universum och jag unnar mig att njuta av att bara vara. Jag älskar att känna att det enda jag behöver göra är att vara jag. Det här året har varit fantastiskt och jag ser fram emot ännu ett underbart år i mitt liv. Tack 2018 för allt jag fick ge och tack för allt du gav.

 

TACK för att just DU har läst min blogg under det här året. Jag ser fram emot att dela mer med dig under nästkommande år.

 

Allt gott, 

 

Cecilia

 
 
 

 

Kommentera här: