Happiness book!

För två år sedan blev jag inspirerats av en bok; The happiness project, skriven av Gretchen Rubin, där hon hade en ny grej hon skulle göra varje månad under ett år som skulle göra henne lyckligare, eller rättar sagt, hon skulle undersöka om de sakerna/uppgifterna verkligen gjorde henne lyckligare.

 

 En av de sakerna var att ha en ”happiness jar”, man skriver en lapp på kvällen om nåt som varit roligt eller upplyftande under dagen och så lägger man lappen iburken.Sen efter ett år så har man en hel burk full med lappar med glada minnen nedskrivna.
Nu har jag snart fyllt upp min andra burk och i januari ska jag sätta mig o läsa igenom alla lappar. Förra året blev det både en rolig och rörande stund då jag läste igenom ett år av lyckliga stunder!
Det är en fin grej rycker jag; att på kvällen reflektera över dagen på ett sånt enkelt sätt, det har fått mig att faktiskt uppskatta vardagen och fått mig att se allt det vackra och lyckliga som händer i mitt liv.
Dessutom höjer det min vibration inför natten och hjäper mig att vakna på en högre vibe också.
Tacksamhet och glädje i en burk.
 
Inför 2018 tänker jag göra lite annorlunda, jag ska skaffa en skrivbok där jag ska skriva ner en mening varje dag om någon lycklig, glad eller upplyftande händelse som hänt under dagen. Sen efter ett år kan jag arkivera den och börja på en ny.
Happiness book.
Eller lyckoboken på svenska:)
 
Unna dig du med!

Kommentera här: